Oona, de duizendste baby van 2014 met haar ouders en broertje Stan, de duizendste baby van dit jaar, en schepen Mia De Brouwer.
Volledig scherm
Oona, de duizendste baby van 2014 met haar ouders en broertje Stan, de duizendste baby van dit jaar, en schepen Mia De Brouwer. © Repro Rutger Lievens

Twee keer duizendste baby in zelfde gezin

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 3. Politiekorpsen krijgen toelating om bodycams te gebruiken op grondgebied politiezone Noorderkempen
  Hoogstraten/Rijkevorsel/Merksplas

  Politie­korp­sen krijgen toelating om bodycams te gebruiken op grondge­bied politiezo­ne Noorderkem­pen

  Politiekorpsen die al gebruik maken van bodycams krijgen van de gemeenten van de politiezone Noorderkempen (Hoogstraten, Rijkevorsel en Merksplas) de toelating om die camera’s ook te gebruiken wanneer ze op het grondgebied van de politiezone betrokken zijn bij interventies. Oppositiepartij Anders in Hoogstraten is tegen, want zij ijveren eerst voor een 100 procent sluitend wettelijk kader.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok