Zevendonk ‘danst en sjanst’ voor het Kinderkankerfonds

Archief: de eerste editie van 7donk Danst en Sjanst was vorig jaar een succes
RV Archief: de eerste editie van 7donk Danst en Sjanst was vorig jaar een succes
In het Turnhoutse gehucht Zevendonk wordt zaterdag voor het tweede jaar op rij ‘7donk Danst & Sjanst’ georganiseerd. Hoofdact dit jaar is Paul Michiels. De volledige opbrengst van het gratis dorpsfestival gaat naar het Kinderkankerfonds.

De eerste editie van ‘7donk Danst & Sjanst’ werd vorig jaar een succes. Een tweede editie kon dus niet uitblijven. “Op zaterdag 31 augustus wordt het Zevendonkplein weer omgetoverd tot een heus festivalterrein. Iedereen is welkom vanaf 14 uur op het gezellige zomerterras met kinderanimatie. Aansluitend zijn er liveoptredens van de meest uiteenlopende artiesten”, zegt woordvoerder Sten Caers. “Talent van eigen bodem ‘Mister Toetie’ trekt het festival op gang van achter zijn draaitafels. Coverband RECUP brengt verrassende rocknummers en de Schlagerij zorgt voor de nodige Nederlandstalige meezingers. En ook de kinderen worden niet vergeten: zij kunnen hun dansmoves laten zien tijdens het optreden van ‘Kids On The Dancefloor’. Hoofdact dit jaar is Paul Michiels. Hij zal samen met zijn liveband een mix brengen van eigen solonummers en Soulsister klassiekers. Al dansend afsluiten doen we met covergroep Six On Fire.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.