Voetganger (81) overleden na aanrijding door vrachtwagen

De voetganger werd aangereden door een vrachtwagen.
Peter Vanderveken De voetganger werd aangereden door een vrachtwagen.
Aan het kruispunt van Graatakker en Papenbruggestraat in Turnhout is maandagnamiddag rond 17.40 een voetganger aangereden door een vrachtwagen. De man, H.D. (81) uit Turnhout, overleefde de klap niet.

De vrachtwagen kwam vanuit het centrum via Graatakker en reed richting de ring van Turnhout. Er was een file ontstaan en daardoor stond de vrachtwagen halverwege op het zebrapad stil. “De voetganger is vlak voor de vrachtwagen beginnen oversteken, maar daarna is het licht voor het verkeer op groen gesprongen. Bij het vertrekken heeft de vrachtwagenchauffeur de man niet gezien”, klinkt het bij de politie regio Turnhout.

Door het ongeval was Graatakker ter hoogte van Papenbruggestraat een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

De voetganger werd aangereden door een vrachtwagen.
Peter Vanderveken De voetganger werd aangereden door een vrachtwagen.
De voetganger werd aangereden door een vrachtwagen.
Peter Vanderveken De voetganger werd aangereden door een vrachtwagen.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Debby Bockx

  rust zacht hugo

 • Heidi Diels

  Aartsgevaarlijk kruispunt daar. Je hebt er ogen te kort, op eender welke manier je je door het verkeer beweegt. Verwondert me dat daar nog niet meer slachtoffers zijn gevallen.

 • Heidi Diels

  Aartsgevaarlijk kruispunt daar. Je hebt er ogen tekort, eender op welke manier je je in het verkeer voortbeweegt. Verwondert me dat daar nog niet meer slachtoffers zijn gevallen.

 • Anne Jacobs

  En ook niet zo veel verlichting zo te zien. Heel veel sterkte aan de familie.