Storm Ciara gooit laatste dag van cultureel festival WinterWarm overhoop

WinterWarm festival
De Warande WinterWarm festival
Cultuurhuis de Warande past zondag het programma van WinterWarm aan. De laatste dag van het festival in de Hoge Rielen valt in het water door de aangekondigde storm Ciara.

Het KMI heeft voor zondag vanaf 10 uur tot maandag 11 uur code oranje afgekondigd voor de passage van storm Ciara. Dat betekent slecht nieuws voor het festival WinterWarm op de Hoge Rielen. “Het Agentschap voor Natuur en Bos en de Hoge Rielen raden af om zondag het domein te bezoeken. De laatste festivaldag van WinterWarm valt hiermee in het water”, zegt Mieke Mermans van de Warande. “Toch worden niet alle voorstellingen op zondag geannuleerd. Een aantal voorstellingen kunnen we verplaatsen.”

Ticket

Iedereen die een ticket heeft voor een WinterWarm-activiteit op zondag 9 februari kreeg zaterdag een e-mail met verdere informatie. “De Bonte Zondag in provinciaal cultuurhuis de Warande gaat gewoon door, dus ook de voorstellingen ‘Doe de Groeten aan de ganzen’ van De Nwe Tijd & hetpaleis, en ‘De Waarheid’ van Theater Stap & Tuning People. De pendelbus tussen de Warande en de Hoge Rielen rijdt niet”, besluit Mieke Mermans.