Negen faillissementen uitgesproken

De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft dinsdag negen faillissementen uitgesproken.


ARENDONK. Aan Hoge Mauw 164b in Arendonk legde de zaakvoerder van bvba Ecologics de boeken neer. De firma was gespecialiseerd in montage van zonnepanelen. Meester Dirk Boeckx is de curator.


 BALEN. De zaakvoerder van bvba Grosemans Afwerkingsbedrijf uit Het Roth 12 in Balen legde zelf de boeken van zijn bouwbedrijf neer. Meester Christophe Geukens is aangesteld als curator.


HERENTALS. In Herentals ging bvba The Peacock uit de Lierseweg 19 failliet op vraag van schuldeisers. De vennootschap baatte Italiaans restaurant Il Fiore uit. Meester Kristof Benijts treedt op als curator.


HERENTHOUT. In de Vonckstraat 26 in Herenthout ging Kim Van Peer failliet. De zaakvoerder van een baby-speciaalzaak legde zelf de boeken neer. Meester Hilde Van Dijck treedt op als curator.


MOL. Een dagvaarding door schuldeisers betekent het einde voor bvba Kaya Grondwerken uit de Doornboomstraat 29 in Mol. Meester Eef Stessens is de curator.


NOORDERWIJK. In de Servaas Daemsstraat 118 in Noorderwijk ging bvba Laswerken Hufkens-De Laet op de fles nadat de zaakvoerder de handdoek in de ring gooide. Meester Kristof Benijts is curator.


 RIJKEVORSEL. De zaakvoerder van bvba IEH Recycling Belgium, een groothandel in recyclage materiaal uit Vaart 22 in Rijkevorsel, vroeg zelf het faillissement aan. Meester Johan Van Cauwenbergh is de curator.


TURNHOUT. Jef Leysen bvba uit de Rubensstraat 104/71 in Turnhout gooide de handdoek in de ring. De man hield zich bezig met sanitair en centrale verwarming. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns zijn de curatoren.


TURNHOUT. In de Rubensstraat 146 in Turnhout ging de bvba Nour op de fles. De firma die allerhande suikerwaren vervaardigde en verkocht, is gedagvaard door schuldeisers. Meester Dirk Boeckx is de curator. (JVN)