Exclusief voor abonnees

Geen enkele instelling wil man die baby’tje mishandelde tot het stierf: “Help me, alstublieft”

Kjell C. op een archiefbeeld.
Ton Wiggenraad Kjell C. op een archiefbeeld.
Geen enkele psychiatrische instelling wil een man opnemen die een baby'tje zodanig mishandelde dat het stierf. Dat is nochtans een voorwaarde voor Kjell C. (42) om niet naar de gevangenis te moeten. "Hij wil niets liever dan behandeld worden, maar niemand wil hem", zei zijn advocaat gisteren op een níeuw proces. Want intussen ranselde Kjell C. ook zijn vrouw af.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • erik van campe

  Er moet een wonder gebeuren om die man terug op het rechte pad te brengen. Er zijn geen instellingen die deze man met 'wanen' kan behelpen. Zelfs in de gevangenis gaan mensen moeten opletten voor hen leven.

 • MYRTHE PASS

  Hij moet de gevangenis in, niet op hotel in een instelling! Het onschuldig baby'tje kreeg helemaal geen leven meer. Hij is een moordenaar!

 • John Collart

  Omgekeerde justitie hier de kleine overtredingen en kleine criminaliteit worden zwaarder gestraft dan de zware criminelen, pedo's, verkrachters, moordenaars,grote fraudeurs, en zelf bij onze regering komen ze er vanaf zonder straf enz enz enz. Democratie? Waar hier is het echt niet.

 • Wim Cools

  Ik zou opteren voor een vergeetput.

 • Coen Geurts

  Een cel is te goed voor deze kerel. Levenslang solitair op water en brood. Hier helpt niks meer.