EduKempen stelt cursussen voor op infodag

Het logo van cvo EduKempen
EduKempen Het logo van cvo EduKempen
Het cvo EduKempen, een Centrum voor Volwassenenonderwijs in Turnhout, organiseert op zaterdag 19 januari een infodag. Zowel op de campus in de Boomgaardstraat als op de campus aan de Merodelei krijgen bezoekers uitleg over de vele cursussen die EduKempen aanbiedt.

EduKempen werd op 1 september 2018 opgericht door een samengaan van Taxandria cvo, Horito cvo en Kempen cvo. EduKempen cvo biedt cursussen aan in dag- en avondonderwijs waaronder 14 moderne talen: van Frans en Portugees tot Japans en Pools. “Daarnaast zijn er ook lessen informatica, werken met tablets/iPhones, digitale fotografie, webdesign, sleutelen aan de pc, enzovoort. En dat alles voor beginners èn gevorderden. Daarnaast zijn er ook cursussen koken, mode, boekhouden, toerisme, hout, sanitair, elektriciteit, …”, zegt Wim Sterkens van EduKempen. “En je kan bij EduKempen cvo als (jong)volwassene ook je diploma secundair onderwijs behalen of een beroepsgerichte opleiding volgen tot kok, netwerktechnicus, boekhoudkundige bediende, CAD-tekenaar, ICT en administratie.”

In samenwerking met het Agentschap Integratie & Inburgering worden er op de NT2-campus Begijnenstraat ook cursussen Nederlands voor anderstaligen gegeven.

Zaterdag 19 januari van 10 tot 12 uur staan er op beide campussen infomomenten gepland voor de cursussen die dit voorjaar gegeven worden. Meer info op www.edukempen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.