Drie verdachten van verschillende inbraken in bestelwagens opgepakt

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachten in de Turnhoutsebaan in Dessel ervandoor gaan met allerlei materiaal.
Facebook Op camerabeelden is te zien hoe de verdachten in de Turnhoutsebaan in Dessel ervandoor gaan met allerlei materiaal.
De politie regio Turnhout heeft in de nacht van dinsdag op woensdag drie verdachten kunnen oppakken die zeer waarschijnlijk betrokken waren bij de reeks inbraken in geparkeerde bestelwagens van de afgelopen dagen.

Bij de inbraken werd telkens een aanzienlijke hoeveelheid gereedschap gestolen uit bestelwagens die in Turnhout, Kasterlee, Lille, Dessel en Retie geparkeerd stonden. Ook woensdag werd er nog een inbraak in een bestelwagen vastgesteld in de Herentalsesteenweg in Lichtaart (Kasterlee), waar barbecues en handschoenen uit het voertuig werden gestolen.

“Na een reeks feiten gedurende twee opeenvolgende nachten hebben onze interventieploegen de voorbije nacht het voertuig van de daders kunnen onderscheppen in Lille”, klinkt het bij de politie. “Dat leidde ook tot de arrestatie van drie verdachten. Ze zijn opgepakt en het onderzoek naar hun betrokkenheid en hoeveel feiten ze precies hebben gepleegd wordt verdergezet.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.