Dief betuigt spijt van twee fietsendiefstallen

De man betuigde spijt van zijn daden.
Kristof Baelus De man betuigde spijt van zijn daden.
Gary C. stond terecht voor het stelen van twee elektrische fietsen van Rita M. en van Jeanne S. De man kreeg reeds een gevangenisstraf toegewezen in een eerdere zaak.

Tijdens de feiten was de man verslaafd aan cocaïne waardoor hij veel strafbare feiten heeft gepleegd. Door zijn verslaving had de man een ruime som geld nodig. In de gevangenis heeft Gary C. reeds zelf contact opgenomen met het CAW in de hoop begeleiding te krijgen voor zijn probleem. “Hij is tot inkeer gekomen dat zijn verslaving aan de basis ligt van al zijn strafbare feiten in het verleden”, klinkt het bij zijn raadsman.

Zijn advocaat vraagt om een straf met probatievoorwaarden zodat hij aan zijn verslaving kan werken. “Ik vind het zeer spijtig dat ik dit heb gedaan”, zegt de man nog. Het vonnis zal uitgesproken worden op 21 december.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.