Collega's wassen elkaars auto ten voordele van To Walk Again

De werknemers van Van Roey ICT gaven de auto van hun collega een schrobbeurt.
Foto WTW De werknemers van Van Roey ICT gaven de auto van hun collega een schrobbeurt.
De werknemers van Van Roey ICT Group zullen deze zomer verschillende middagen auto's van collega's wassen. Dat doen ze met de bedoeling zoveel mogelijk geld in te zamelen voor To Walk Again. Niet alleen tof voor de stichting, ook meteen een toffe groepsactiviteit, bleek gisteren.

De Run To Walk Again vindt plaats tijdens het vierde weekend van september. Het is de bedoeling dat verschillende teams gezamenlijk 300 kilometer afleggen. Om deel te nemen, moeten ze zich laten sponsoren en dat is dus ook wat het team van Van Roey ICT Group doet. "Maar we hebben ook andere acties", knikt Tine Horsten. "Zo geven we bijvoorbeeld 1 euro per like op onze Facebook-, LinkedIn- of Twitterpagina."

Nog veel steun nodig

Het ICT-bedrijf is sinds 2016 partner van To Walk Again. "De échte helden zijn de 52.000 Vlamingen die in een rolstoel zitten en net als ons willen bewegen en sporten. Financiële beperkingen mogen dat niet verhinderen. Met een uitgebreid sportaanbod, sportvakanties en een revalidatiecentrum helpt To Walk Again die groep van mensen. Hier is veel financiële steun voor nodig en daar willen wij helpen", vertelt Robin Simons, coördinator van de actie. Dankzij het mooie zomerweer konden de collega's nog eens het kind in zichzelf naar boven halen. (DVGT)