CD&V Turnhout levert twee kandidaten voor verkiezingen van 26 mei

Stef Breugelmans staat op de 15de plaats voor het Vlaams Parlement.
CD&V Stef Breugelmans staat op de 15de plaats voor het Vlaams Parlement.
CD&V in Turnhout levert twee kandidaten voor de verkiezingen van 26 mei. Stef Breugelmans staat op de 15de plaats voor de Vlaamse verkiezingen. Koen De Busser is van op de 16de plaats kandidaat voor het federale parlement. 

“Stef Breugelmans (29) is leerkracht landbouw in de scholengemeenschap Kogeka. In 2012 zette hij zijn eerste stappen in de politiek toen hij onmiddellijk werd verkozen als gemeenteraadslid”, klinkt het bij CD&V. “Vanaf dit jaar zit Stef in het bestuur van CD&V Turnhout en gaat vanaf 2022 in het bijzonder comité van de sociale dienst zetelen. Nu engageert hij zich voor de Vlaamse verkiezingen van 26 mei.”

Koen De Busser
CD&V Koen De Busser

Koen De Busser (49) werd bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018 verkozen tot gemeenteraadslid in Turnhout. Hij is de zoon van Karel De Busser, voormalig schepen in Turnhout. Als nieuwkomer in de nationale politiek werd hem de 16de plaats toegewezen op de kandidatenlijst van de kamer. “Ik ben blij deel uit te kunnen maken van een groep kandidaten van jonge leeftijd met aan de leiding een enthousiaste lijsttrekker. De lijsttrekker is hier duidelijk gegaan voor een project voor de toekomst en heeft hiervoor een groep kunnen verzamelen met veel inhoud”, zegt De Busser. “Ik kijk uit naar de verkiezingen en durf hopen dat we met deze groep wel eens voor een verrassing zouden kunnen zorgen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.