Brasserie Klaverhof failliet verklaard

Brasserie Klaverhof langs het kanaal Dessel-Schoten
Ton Wiggenraad Brasserie Klaverhof langs het kanaal Dessel-Schoten

Brasserie Klaverhof aan de Veldekensweg in Turnhout is failliet verklaard. De uitbaters hielden de horecazaak sinds eind oktober gesloten. Dinsdagvoormiddag heeft de rechtbank van koophandel ook effectief het faillissement uitgesproken. De sluiting van het Klaverhof kwam voor veel vaste klanten als een verrassing. De horecazaak trok nog veel volk, en kreeg door de ligging aan het jaagpad langs het kanaal ook veel fietsers over de vloer. Aanhoudende medische problemen bij de uitbater hebben er echter toe geleid dat Klaverhof sinds een kleine twee weken dicht bleef. De bvba PWK, de vennootschap achter Brasserie Klaverhof, legde uiteindelijk de boeken neer. Meester Katty Somers werd door de handelsrechter aangesteld als curator voor het faillissement. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jan van dijck

    Dit vind ik nu echt zonde en ga het ook heel hard missen. Hier kon je nog eens goedkoop iets gaan drinken en gaan eten en zeer lekker eten en in de zomer lekker op een groot gezellig terras. En voor de kids was er een kleine speeltuin. Alles perfect en nu gaat dit weg vallen , heel spijtig. Maar tja als je met uw gezondheid sukkelt is het moeilijk te combineren natuurlijk

  • Astrid Vogels

    Kga het missen. Enorm zelfs