13-jarig meisje met geweld om het leven gekomen in Turnhout: moeder (39) opgepakt

Peter Vanderveken
In de Lukerstraat in Turnhout is gisteravond laat een 13-jarig meisje met geweld om het leven gekomen. De moeder (39) van het slachtoffer werd opgepakt, zo meldt het parket.

Wat er zich zaterdagavond precies heeft afgespeeld in de Lukerstraat, is voorlopig niet duidelijk. Het is wel al bekend dat er een 13-jarig meisje met geweld om het leven kwam. Het parket, de politie en het lab kwamen ter plaatse en één persoon werd meegenomen. Dat bleek later de moeder van het meisje te zijn. Zij zou morgen voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen, die een moordonderzoek is gestart.

Peter Vanderveken23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick brom

  men kan niet weten wat er zich daar is afgespeeld tussen die vier muren laat het gerecht zijn werk doen ipv te oordelen ,later zal wel blijken wat er is gebeurd en waarom . Is natuurlijk een triestige zaak RIP aan het meisje en sterkte aan de familie

 • paul van de velde

  Ik ken die mensen niet en weet niet wat voor af ging. Dus ik heb ook geen veroordeling. Maar die moeder (als zij het gedaan heeft ) doet dat ook zo maar niet.

 • Marleen Vanden Steene

  Het is uiteraard heel triest. Maar aan deze mensen die denken dat een moederdier haar jongen niet doodt.....doet ze wel. Als ze weet dat ze te zwak of ziek zijn om te overleven. Vooral wilde katachtigen en zelfs de huiskattinnen zijn er nogal drastisch in. Dit terzijde. Neemt uiteraard niet weg dat een mensenmoeder andere mogelijkheden heeft om problemen op te lossen dan deze moord. Hulp kan geboden worden. Maar je moet wel zelf of je familie alarm slaan en de koe bij de horens pakken. Op tijd!

 • Veronique Van hecke

  Das nie erg in belgie word ge daar toch niet voor gestraft

 • Percy Pursewarden

  Iedereen is bang voor terroristische aanslagen, maar we vergeten vaak dat er veel meer mensen gedood worden door hun eigen familieleden dan door terroristen. Onlangs las ik dat in Groot-Brittannië gemiddeld zo'n 50 kinderen per jaar gedood worden door hun eigen ouders. Overigens klopt het niet dat dieren hun eigen jongen niet doden. Dat komt bij heel veel diersoorten voor, wanneer er voedselgebrek is eten heel wat diersoorten hun eigen jongen zelfs op!