Zesde Pater Damiaanfeesten bij Huize De Veuster

De feesttent aan Huize De Veuster in Ninde
Foto rv De feesttent aan Huize De Veuster in Ninde

Huize De Veuster, een thuis voor volwassenen met een mentale beperking, organiseert voor de zesde keer Pater Damiaanfeesten. Van vrijdag 30 augustus tot zondag 1 september staat er weer een uitgebreid activiteitenprogramma op de kalender. Het startschot wordt vrijdagavond gegeven met een initiatie linedance en zaterdagavond kunnen de dansbenen losgegooid worden op de beats van discobar Arizone. De inkom voor de Damiaanparty kost 4 euro in voorverkoop. Op zondag is er naar jaarlijkse traditie een rommelmarkt en een barbecue. Het hele weekend lang kan er doorlopend worden deelgenomen aan een tombola. 

De opbrengst van de Pater Damiaanfeesten gaan naar de werking van Huize De Veuster en hun nieuwbouw. De feestelijkheden vinden plaats in de feesttent aan Huize De Veuster langs de Pater Damiaanstraat in Ninde.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.