Wereldfeestmarkt

De Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) van Tremelo houdt, in samenwerking met de verschillende ontwikkelingsorganisaties en de gemeente, op zondag 7 oktober haar 'Wereldfeestmarkt'. 

Bezoekers maken er kennis met de werking van een 12-tal verschillende ontwikkelingsorganisaties en -projecten uit Tremelo. Er zijn voorts onder meer workshops voor kinderen, exotische proevertjes in zowel hapjes als drankjes en live wereldmuziek. Wie verkleed in een typische klederdracht van een Zuiderse bevolkingsgroep komt, maakt kans op een mooie prijs. De wereldfeestmarkt vindt plaats in de Damiaanschool langs de Baalsebaan 10 en is van 14 tot 19 uur doorlopend gratis toegankelijk. Met de vijfde editie van het initiatief wil de GROS onder meer de bekendheid van de Noord-Zuid problematiek vergroten.

Wereldfeestmarkt in Tremelo
RV Wereldfeestmarkt in TremeloReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.