Vandalen droppen verkeersbord in midden van de weg

Het bord werd in het donker op de Veldonkstraat in het midden van de weg achter gelaten.
Repro KAR Het bord werd in het donker op de Veldonkstraat in het midden van de weg achter gelaten.
Vandalen hebben zaterdagnacht opnieuw toegeslagen op de Veldonkstraat in Tremelo.

 Op de kruising met de Parkheidestraat werd een verkeersbord uit de grond getrokken. Het bord werd met betonnen voet in het midden van de weg gelegd. Een bestuurder die het obstakel tijdig opmerkte, maakte de baan opnieuw vrij. Van de daders ontbreekt elk spoor. 

Camera's

Volgens burgemeester Paul Dams (Open Vld) worden eerstdaags de beloofde camera’s - om sluikstorters, vandalen en andere overtreders te betrappen - geïnstalleerd. Afgelopen zomer kwamen in deelgemeente Baal nog verschillende meldingen binnen van vandalen. “De laatste weken was het redelijk rustig. Buiten het feit dat een paar weken geleden iemand door een dak van een garage aan het zwembad is gevallen. Daaromtrent zijn drie personen verhoord, waaronder ook iemand uit Keerbergen en Boortmeerbeek. De politie is met het onderzoek bezig.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.