Stem buitenschoolse kinderopvang Pimpernel naar de Gouden Kinderschoen

Stem buitenschoolse kinderopvang Pimpernel naar de Gouden Kinderschoen
Vertommen Stem buitenschoolse kinderopvang Pimpernel naar de Gouden Kinderschoen
De Gouden Kinderschoen bekroont lokale besturen voor hun inspanningen voor kinderopvang. De Pimpernel - die buitenschoolse kinderopvang voorziet in de Nobelstraat en op de Baalsebaan in Baal, en in de Veldonkstraat in Tremelo - maakt kans op deze prestigieuze prijs.

De Pimpernel doet een warme oproep om op hun project ‘Kinderen zijn onze nummer één’ te stemmen. “We werken met openspel aanbod en laten kinderen actief participeren. De kinderen krijgen inspraak over het aanbod en de activiteiten via een ideeënbus en andere methodes. Bij ons staan de kinderen op nummer één!”, aldus de Pimpernel.

Ze richten zich op schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar die wonen in Tremelo of er naar een basisschool gaan. Je kan op De Pimpernel stemmen via www.goudenkinderschoen.be/stem/2019/kind-schoolgaand

De Gouden Kinderschoen is een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.