Rob de Nijs en Romeo's op 17de Vlaamse Schlageravond

De Eddy's tonen met enige fiertheid de affiche van hun Vlaamse Schlageravond.
Sven Ponsaerts De Eddy's tonen met enige fiertheid de affiche van hun Vlaamse Schlageravond.

Retrocyclingclub De Eddy's uit Baal houdt op zaterdag 15 december al voor de 17de keer haar 'Vlaamse Schlageravond'. "Het belooft ditmaal een ware kersteditie te worden, met aangepaste decoratie", zegt Kevin De Roover van het organiserende De Eddy's. "Op het podium ook een zeer sterke affiche, met onder meer Torsten, Johan Veugelers, Sacha & Davy, Sam Gooris, en na acht jaar afwezigheid, Get Ready." 

Headliners van de Schlageravond zijn ditmaal niemand minder dan Rob De Nijs, en als afsluiter De Romeo's. "Rob de Nijs, dat is een brok pure nostalgie", weet De Roover. "Malle Babbe, Banger hart, Zondag, Hou me vast want ik val, ... allemaal legendarische meezingers." De 'Vlaamse Schlageravond' vindt plaats in een verwarmde feesttent in het centrum van Baal en opent de deuren om 18.30 uur. 

Tickets kosten in voorverkoop 25 euro en zijn onder meer te koop bij Café Hand in Hand (Baal), Café Kwetterhof (Betekom), Café Flintstones (Tremelo), Bookshop De Loft (Tremelo) en Buurtwinkel Luc (Baal). Meer info: www.eddysbaal.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.