Nieuwe petanquebanen van Huize De Veuster officieel geopend

Burgemeester De Wit neemt een selfie tijdens de officiële opening van de nieuwe petanquebaan
Foto rv Burgemeester De Wit neemt een selfie tijdens de officiële opening van de nieuwe petanquebaan
Huize De Veuster in Tremelo heeft twee nieuwe petanquebanen aangelegd. De petanquebanen werden door het gemeentebestuur officieel geopend. 

De bewoners van Huize De Veuster, een vzw die een thuis biedt aan volwassenen met een mentale beperking, dromen al een tijdje van petanquebanen. Dankzij het gemeentebestuur werd er vorm gegeven aan dit verlangen. Petanque is een balsport die zowel door valide als mindervalide mensen kan worden beoefend. Huize De Veuster streeft zoveel mogelijk naar integratie en stelt de petanquebanen dan ook open voor het grote publiek. Geïnteresseerden kunnen steeds telefonisch contact opnemen met Huize De Veuster. “Een welgemeende dankjewel aan onze burgemeester, schepenen en het voltallige gemeentebestuur”, klinkt het nog bij Huize De Veuster. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.