Kapelletje mikpunt van vandalen

Kapelletje mikpunt van vandalen in Tremelo
Stefan Van de Weyer Kapelletje mikpunt van vandalen in Tremelo
Op de hoek van de Barbarastraat en de Pater Damiaanstraat in Ninde, een gehucht van Tremelo, werd een kapel het mikpunt van vandalen. Ze drongen er binnen en smeten een mariabeeld en twee bloemstukken tegen de vlakte.

Een mariabeeld liep de zwaarste schade op, door de vernielingen verloor het zijn hoofd. Drie jongeren zouden volgens een buurtbewoner achter de vandalenstreken zitten. Ze zouden zelfs enkele andere beelden uit de kapel aan woningen hebben geplaatst in de Barbarastraat. De politie identificeerde ondertussen de vandalen.  “Uiteraard veroordeel ik deze zinloze daad van vandalisme. Het is jammer dat dit kapelletje onder handen werd genomen door vandalen”, reageerde burgemeester Bert De Wit (CD&V)

Kapelletje mikpunt van vandalen in Tremelo
Stefan Van de Weyer Kapelletje mikpunt van vandalen in TremeloReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.