Huize De Veuster fietst veilig dankzij Niels Albert

Enkele bewoners van Huize De Veuster gingen hun nieuwe aanwinst gisteren enthousiast bij de Niels Albert Bike Store ophalen.
Foto Ponsaerts Enkele bewoners van Huize De Veuster gingen hun nieuwe aanwinst gisteren enthousiast bij de Niels Albert Bike Store ophalen.
Niels Albert in een vrijgevige bui? Dan krijgen de 25 bewoners van Huize De Veuster een nagelnieuwe, gepersonaliseerde fietshelm, deels gesponsord door de Niels Albert Bike Store.

"Onze mensen fietsen graag, en ook almaar vaker", zegt Koen De Vadder van Huize De Veuster. "Bijvoorbeeld langs de Dijle, maar ook naar de markt, het zwembad of de sporthal. In hun enthousiasme neemt ook de snelheid almaar toe, maar niet iedereen is even handig en valpartijen komen al eens voor. Het werd dan ook tijd dat iedereen een degelijke fietshelm kreeg."


En dus klopte de vzw aan bij de Niels Albert Bike Store. Die stelde de op maat gemaakte helmen ter beschikking voor de helft van de gangbare prijs. En zo namen de gebruikers gisteren glunderend hun blauw-witte helm in ontvangst. "We waren meteen bereid om aan dit project mee te werken", vertellen Niels en zijn vennoot Paskal Teugels. "Het is per slot van rekening voor een goed doel uit onze onmiddellijke omgeving." (SPK)