Gemeente zoekt ‘Duurzame Helden’

Het gemeentehuis in Tremelo
Vertommen Het gemeentehuis in Tremelo
De gemeente Tremelo wil zich actief inzetten op duurzaamheidsdoelstellingen en neemt daarom deel aan de ‘Week van de duurzame gemeente’. Hiervoor wil de gemeente alle initiatieven van ‘Duurzame Helden’ in de kijker zetten en hun verhaal vertellen.

Op 25 september wordt er wereldwijd de vierde verjaardag gevierd van de ondertekening van Agenda 2030 van de Verenigde Naties: een langetermijnagenda met 17 doelstellingen die van de aarde een meer duurzame plaats moet maken tegen 2030. Ook Tremelo wil haar steentje bijdragen. Ze wil inwoners, maar ook scholen en bedrijven, kortom iedereen die bezig is met thema’s zoals armoede, welzijn, milieu, gelijkheid, mondiale samenwerking of duurzame ontwikkeling oproepen om zich kandidaat stellen als ‘Duurzame held’.

Tijdens de week van de ‘Duurzame Gemeente’, die loopt van 18 tot 25 september, krijgen alle ‘Duurzame Helden’ dan een forum via de gemeentelijke communicatiekanalen en de campagnewebsite www.duurzamegemeente.be. Aanmelden kan via info@tremelo.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.