42-jarige man zwaargewond nadat hij wordt aangevallen door twee gemaskerde mannen

Illustratiebeeld.
Belga Illustratiebeeld.
Bij een vechtpartij in het Vlaams-Brabantse Tremelo is zaterdagnacht een 42-jarige man zwaargewond geraakt. 

De veertiger werd opgewacht ter hoogte van de Broekstraat in Tremelo door twee gemaskerde mannen toen hij met zijn hond wilde gaan wandelen. De man kreeg stomp geweld op het hoofd te verduren en werd levensgevaarlijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis. 

Van de daders is geen spoor. Volgens getuigen zou het gaan om twee mannen. Het slachtoffer zelf zou bekend zijn bij het gerecht. De man kon gezien zijn toestand nog niet verhoord worden. Het labo en het afstappingsteam van de politie kwamen ter plaatse. De recherche van de politiezone BRT (Begijnendijk-Rotselaar-Tremelo) onderzoekt de zaak verder.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Herman Mattheus

    Als et parket van Leuven de zaak moet onderzoeken dan zal er niks van komen. Zaak zal door hen wel geseponeerd worden. Spreek uit ervaring.

  • Marc Krol

    Hij zou bekend zijn bij gerecht Maar zoals gewoonlijk voor zoveelste keer tekort geschoten