Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Treinverkeer onderbroken tussen Sint-Niklaas en Temse na persoonsaanrijding

Temse/Sint-NiklaasAan de spoorwegovergang in de Beekstraat in Temse is woensdagavond een persoon aangereden door een trein. Een dertigtal passagiers werd geëvacueerd en per bus overgebracht naar de stations van Temse, Bornem en Puurs. Het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Temse is wellicht nog de hele avond onderbroken.

  1. Week van de Friet: de acht charmantste frietbarakjes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”
    PREMIUM
    Regio

    Week van de Friet: de acht charmant­ste frietbarak­jes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”

    Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. En waarom niet eens bij een authentieke frietbarak? Vroeger was de tel niet bij te houden, maar in de loop van de jaren zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Wij gingen op pad en vonden nog enkele charmantje frietbarakjes in Leuven en het Hageland.