Torhout Beach vanaf paasvakantie weer in stadspark én in nieuwe stacaravan

Vorig jaar was Torhout Beach al een succes in het stadspark.
Bart Huysentruyt Vorig jaar was Torhout Beach al een succes in het stadspark.

In de paas- en zomervakantie kunnen jongeren tussen 12 en 18 jaar opnieuw terecht op Torhout Beach: dé hotspot in het stadspark, waar coole activiteiten, workshops en uitstappen georganiseerd worden

De stacaravan verhuist dit jaar naar de andere kant van het skatepark. Ook het beachkot krijgt een upgrade: het wordt een oude stacaravan van 10 op 3 meter. “Die is nog in prima staat en gaan we nu grondig onder handen nemen. We nemen onze intrek al op 8 april en zullen tijdens de paasvakantie ook samen met de jongeren de caravan pimpen en inrichten zodat we er ons helemaal thuis voelen. De stacaravan blijft trouwens permanent staan om zo ook buiten de vakanties ruimte te geven voor verenigingen”, zegt Julie Sap van de Jeugddienst.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.