Politie haalt chauffeur uit verkeer die aan hoge snelheid en onder invloed van alcohol én drugs reed

De politie Kouter stelde een PV op.
JHM De politie Kouter stelde een PV op.
Langs de Keibergstraat in Torhout merkte een patrouille van de politie Kouter zondagnacht een man op die aan heel hoge snelheid reed. 

De wagen kon ter hoogte van de oprit van de E403 onderschept worden. De bestuurder, een 25-jarige man uit Maldegem, bleek onder invloed van alcohol en legde een positieve ademtest af. Hij was daarenboven ook onder invloed van verdovende middelen en legde een positieve speekseltest af. Gezien hij geen rijbewijs bij zich had, werd zijn wagen voor 12 uur ingehouden. De zaak krijgt binnenkort nog een staartje in de politierechtbank. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marc debeuf

    De overdreven snelheid is enorm in de Keibergstraat in Torhout , we hebben dit al meermaals aangehaald bij de bevoegde instanties maar zonder resultaat , zo werd een jaar geleden mijn wagen in de prak gereden voor mijn deur met de zelfde omstandigheden , waarom laat men dit toe in een zone van 30 km/u waar er een school is