Jongeman vrijgesproken voor aanranding van vrouw in discotheek

De man liet verstek gaan in de rechtbank van Brugge.
JHM De man liet verstek gaan in de rechtbank van Brugge.
Een 24-jarige man uit Menen is in de Brugse rechtbank vrijgesproken voor de aanranding van een vrouw in discotheek Place2Party in Torhout. T.V. kreeg wél 4 maanden cel voor een vuistslag die hij uitdeelde aan een man.

De feiten speelden zich op 8 september vorig jaar af. Het slachtoffer wilde naar de toiletten gaan, toen ze werd tegengehouden door T.V. “De beklaagde trok de vrouw tegen zich aan en nam haar borst vast”, sprak de procureur. “Zij kon zich gelukkig lostrekken. Een getuige zag alles gebeuren en sprak haar belager aan. Die man gaf hem een vuistslag in het gezicht, waardoor hij drie dagen arbeidsongeschikt was. Een dag later stuurde hij via Messenger een bericht naar hem. Hij vertelde dat die getuige zich niet moest moeien. De beklaagde vertelde dat als hij aan een meisje wilde komen, hij dat gewoon deed.” T.V. kwam zich persoonlijk in de rechtbank verdedigen. “Het verhaal klopt niet”, beweerde hij. “Met die man aan wie ik een vuistslag uitdeelde, is alles opgelost. Hij heeft mij zelf verteld dat ik dat meisje nooit heb aangeraakt.” Het slachtoffer werd na de verklaringen van T.V. opgeroepen voor een verhoor, maar kwam nooit meer opdagen. De rechter sprak de Menenaar dan ook vrij voor de vermeende aanranding. Voor de vuistslag kreeg hij maandagmorgen wel 4 maanden cel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.