Hilde Crevits brengt ouders mee naar stembureau: “Ze zijn niet zo goed te been”

Hilde Crevits nam haar ouders onder de arm.
Benny Proot Hilde Crevits nam haar ouders onder de arm.
CD&V-kopstuk Hilde Crevits bracht rond de middag haar stem uit in thuisstad Torhout.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ze bracht haar ouders mee naar het stembureau in sportzaal De Mast. “Ze zijn niet meer zo goed te been en dus help ik hen graag om ook hun stem uit te brengen", vertelt de kandidate minister-president voor CD&V. “Mijn mama is ziek en niet zo goed te been. Ze wilden absoluut ook zelf meegaan.” Crevits heeft vertrouwen in de uitslag. “Tot mijn verbazing ben ik niet zenuwachtig. De campagne is opvallend goed verlopen. Het gevoel op straat zit goed." Tot de eerste uitslagen hoopt Crevits nog wat te rusten. “Ik heb gisteren 210 kilometer gefietst. Mijn oorspronkelijk plan was om nog een beetje te gaan lopen, maar we houden het bij een drankje in familieverband.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gino vandenbroucke

    leuke stunt , maar toch maar mooi afgestraft. Als ze nu nog niet beseft dat we hun beleid beu zijn, kan ze beter opstappen