Bestuurder met voorlopig rijbewijs betrapt op zowat alle mogelijke verkeersinbreuken

De politie Kouter stelde verschillende PV’s op voor de diverse verkeersinbreuken.
JHM De politie Kouter stelde verschillende PV’s op voor de diverse verkeersinbreuken.
In de Noordlaan in Torhout is vrijdagnacht een 21-jarige bestuurder betrapt op zowat alle verkeersinbreuken die hij op dat moment kon maken. Een politiepatrouille controleerde hem rond 3.15 uur, toen hij met hoge snelheid voorbij zoefde. 

De bestuurder, een jongere uit Torhout, bleek slechts in het bezit te zijn van een voorlopig rijbewijs. Daarmee mag hij de baan niet op, ‘s nachts in het weekend. Op de koop toe had hij geen L-teken hangen aan zijn voertuig. De man werd onderworpen aan een alcoholcontrole en blies bovendien positief. Toen de politie het keuringsbewijs van de wagen vroeg, bleek die ook verlopen. En volgens de politie Kouter was er evenmin een geldig verzekeringsbewijs. De politie bracht de man over naar het politiekantoor voor het opstellen van diverse processen-verbaal. Zijn rijbewijs werd voor zes uur ingehouden. De man mag zich ongetwijfeld aan een dagvaarding voor de politierechtbank verwachten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.