Beruchte tafelschuimster slaat dag na zware vordering opnieuw twee keer toe

Nadine W. toen ze zoals vaker een croque monsieur ging eten zonder betalen
JHM Nadine W. toen ze zoals vaker een croque monsieur ging eten zonder betalen
De overtreffende trap van onverbeterlijkheid. Anders kan je het gedrag van ’s lands bekendste tafelschuimster Nadine W. niet noemen. 

Dinsdag maakte het parket bekend dat het voortaan telkens de maximumstraf zou vorderen tegen de vrouw die al 120 keer ging tafelen zonder betalen: 6 maanden cel en 24.000 euro per dossier. In totaal hangt haar nu al meer dan 7 jaar cel en 100.000 euro boete boven het hoofd. Maar dat maakt geen indruk op Nadine. Woensdag spoorde ze immers naar Torhout, bij de kusthoreca is ze te bekend – of berucht – geworden. ’s Middags ging ze lekker gaan eten bij de Chinees – die uitbaters kenden haar natuurlijk niet – en alweer werd de politie gebeld. 

De vrouw werd gearresteerd en opnieuw duchtig de les gespeld. Er werd haar ook verteld welke loodzware straf haar boven het hoofd hing. Maar maakte dat indruk? Absoluut niet: ’s avonds ging ze in Torhout een pizza gaan eten zonder betalen. Opnieuw werd ze gearresteerd. Maar een aanhouding kan nog steeds niet. Daarvoor is het wachten tot haar totale straf meer dan 3 jaar bedraagt. 
125 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Natacha Verpoort

  Toon eens haar foto aan iedereen dat is toch niet moeilijk! Tzal snel gedaan zijn! Waarom steeds die zever en al die compassie!

 • willy De Bie

  er is duidelijk iets mis met onze wetgeving!!

 • Joris Peeters

  Totale wetteloosheid dus en dan verschiet men dat de mensen op het VB stemmen! Politiekers en gerecht : doe iets!

 • Alec Verbruggen

  Het kan haar maar gesmaakt hebben, het is niet dat een horecauitbuiter het zal voelen. Het is eens een koekje van eigen deeg voor hen. Trouwens blijkbaar is mevrouw onvermogend, boetes kan ze niet betalen, en als ze naar de gevangenis moet is ze na maximum 1 jaar terug vrij en herbegint ze. In de gevangenis drie keer eten per dag trouwens,ook gratis.

 • Peggy De Smet

  Beste Tommy Verstraeten, je bent duidelijk op de hoogte! Het ligt niet aan de politie want het is nu eenmaal niet aan de politie om over de strafmaat en/of de strafuitvoering te beslissen....zou je ondertussen toch al moeten weten.