Uren speelplezier op springkasteel op buitenspeeldag

Op de Tongerse buitenspeeldag stonden lange rijen aan te schuiven voor een hindernissenparcours in een springkasteel van 35 meter.
Borgerhoff Op de Tongerse buitenspeeldag stonden lange rijen aan te schuiven voor een hindernissenparcours in een springkasteel van 35 meter.

Een kinderhand is gauw gevuld! Dat bleek nog maar eens op de buitenspeeldag in het stadspark op domein Plinius in Mulken bij Tongeren. Een recordaantal kinderen deed mee aan de gevarieerde spelen. Duizend jongens en meisjes beleefden vandaag een onvergetelijke dag in een zonovergoten park en onder zachte temperaturen voor de tijd van het jaar. De jeugddienst organiseerde de dag samen met allerlei vrijwilligers, De Schakelaar en de seniorenraad. Pronkstuk was een megagroot springkasteel van 35 meter lang met allerlei glijbanen en hindernissen waar de kinderen over moesten klauteren. Er stonden ook lange rijen aan de stand waar de kinderen konden geschminkt worden. Of ze konden kleine en grote bellen blazen. Schepen van Jeugd An Christiaens (CD&V) spreekt van een geslaagde buitenspeeldag in een groene omgeving.  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.