Stad trakteert op kerstontbijt voor standhouders van Tongerse antiekmarkt

Schepen Marc Hoogmartens brengt ontbijt aan de standhouders van de antiekmarkt in Tongeren.
Mine Dalemans Schepen Marc Hoogmartens brengt ontbijt aan de standhouders van de antiekmarkt in Tongeren.
Alle standhouders van de wekelijkse antiek- en brocantemarkt kregen zondagochtend een lekker ontbijtpakket van een Tongerse bakker aangeboden door de stad Tongeren.

“We willen de standhouders van onze wekelijkse antiek- en brocantemarkt graag bedanken voor hun wekelijkse inzet. Elke week opnieuw staan zij paraat, in weer en wind”, vertelt schepen van Economie Marc Hoogmartens (CD&V). “Al meer dan 40 jaar is Tongeren op zondagmorgen een levendige en bruisende stad. Met meer dan 350 standhouders en veel deelnemende antiekzaken trekken we wekelijks vele bezoekers zowel uit binnen- als buitenland aan. De antiekmarkt heeft dan ook een grote economische impact, bezoekers pikken immers vaak ook een restaurant mee of brengen een bezoek aan het Gallo-Romeins Museum of het Teseum. Een bedankje op het einde van het jaar is dan zeker op zijn plaats”, zegt waarnemend burgemeester An Christiaens (CD&V).

Schepen Marc Hoogmartens brengt een kerstontbijtje aan de standhouders van de antiekmarkt in Tongeren.
Mine Dalemans Schepen Marc Hoogmartens brengt een kerstontbijtje aan de standhouders van de antiekmarkt in Tongeren.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.