Jonas wint wedstrijd Gallo-Romeins Museum en mag naar Stonehenge

Jonas Van De Sande uit het Antwerpse Herselt won de wedstrijd,  die naar aanleiding van de expo 'Stonehenge, het mysterie voorbij' werd gehouden.
Karolien Coenen Jonas Van De Sande uit het Antwerpse Herselt won de wedstrijd, die naar aanleiding van de expo 'Stonehenge, het mysterie voorbij' werd gehouden.
Jonas Van de Sande uit het Antwerpse Herselt mag met een persoon naar keuze op reis naar Stohehenge in Engeland, de plek met de eeuwenoude stenen cirkels, waarvan de ware betekenis nog altijd niet is achterhaald. 

Hij won de wedstrijd die naar aanleiding van de inmiddels afgelopen tentoonstelling ‘Stonehenge, het mysterie voorbij’ in het Gallo-Romeins Museum. 

Aan de wedstrijd, die bestond uit drie meerkeuzevragen plus een schiftingsvraag, namen 3.900 personen deel. Jonas Van De Sande kwam als winnaar uit de bus.  De schiftingsvraag moest uiteindelijk uitsluitsel geven. Het gewicht van een bijl uit jade moest geraden worden. En Jonas Van De Sande kon het exacte gewicht raden: 577,8 gram! De trip voor twee personen naar Stonehenge kost 2.300 euro.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.