Exclusief voor abonnees

Bailey (1) is haar ‘wandeling’ langs drukke steenweg alweer vergeten, maar haar ouders niet: “Onbegrijpelijk dat die crèche nog altijd open is”

Bailey, hier met mama Cindy en papa Dimitri, heeft er een zorgeloze kerst opzitten. Maar haar ouders liggen nog altijd wakker van wat had kunnen gebeuren.
Mine Dalemans Bailey, hier met mama Cindy en papa Dimitri, heeft er een zorgeloze kerst opzitten. Maar haar ouders liggen nog altijd wakker van wat had kunnen gebeuren.
Een meer dan onthutsend tafereel was het, afgelopen juli in Tongeren. Bailey (1), teddybeer stevig in het knuistje, liep doodgemoedereerd langs de drukke Hasseltsesteenweg in Tongeren. De peuter hoorde veilig in de crèche te zitten, maar kon daar ‘ontsnappen’ en dik 200 meter afleggen alvorens ze door getuigen opgepikt werd. Maar een ‘eind goed, al goed’ is het allerminst. “We schrikken nog steeds midden in de nacht wakker”, vertellen haar ouders. Een onderzoek bracht inmiddels een waslijst aan tekortkomingen binnen de bewuste crèche aan het licht.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.