Violetta Karaoke Tourbus strijkt neer in Carrefour

Deze meisjes kwamen speciaal uit Gent afgezakt om een glimp op te vangen van hun idolen uit de Vlaamse boysband 'Boycode'.
Foto Bollen Deze meisjes kwamen speciaal uit Gent afgezakt om een glimp op te vangen van hun idolen uit de Vlaamse boysband 'Boycode'.

De liefhebbers van Disney Channels Violetta konden gisteren uit volle borst meezingen in de Hypermarkt Carrefour van Tienen, want de Karaoke Tourbus streek de hele dag neer op de parking van het warenhuis. Zo'n 200 fans kwamen een kijkje nemen in de bus. Jorina (14), Angel (16) en Amber (14) zakten samen met nog wat vriendinnen speciaal voor deze gelegenheid af van Gent naar Tienen. "Eigenlijk zijn we naar hier gekomen, niet zozeer voor Violetta, maar voor het bijhorende optreden van de nieuwe populaire Vlaamse boysband 'Boycode'. Die jongens Timmy, Lennert, Gregory en Mattias zijn niet alleen mooi, maar ook lief en getalenteerd." De meisjes konden handtekeningen van hun idolen verzamelen en gingen dan ook dolgelukkig weer naar huis. (VDT)