VIDEO. Brandweer moet vrouw (20) bevrijden uit... kinderschommel

rv
Een 21-jarige dame uit Leuven is zaterdagavond rond 18.30 uur komen klem te zitten in... een kinderschommel. Waarom de jongedame van 20 jaar op het speeltuig aan speeltuin Heldenland in Tienen kroop, is niet duidelijk. De brandweer moest ter plaatse komen om het zitje van de schommel open te knippen. De twintiger bleef ongedeerd.

Intussen werd er al een foto én filmpje gepost van de dame in haar benarde situatie. Zelf kon ze nadien er toch nog om lachen, want in reacties hierop schertst ze zelf van “ik denk dat ik het nieuws nog ga halen.” Wel vooruitziend dus. De dame zegt ook dat ze dacht nog in het zitje van de kinderschommel te kunnen kruipen door haar slanke figuur; “blijkbaar waren mijn benen toch ietsje te dik.” Ook laat ze in reacties nog weten dat het wel wat “pijnlijk was” maar ze ook blij was over de brandweerlui van post Tienen : “Het waren gelukkig enkele knapperds die me kwamen bevrijden.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Said Sabaouni

    Op haar leeftijd hahaha.

  • monique hermans

    Hoop dat ze de rekening krijgt, speeltuigen zijn voor;kinderen, daar begint het allemaal geen regels geen respect.