Verkeersmaatregelen voor Kweikersdag

Philippe Liesenborghs en Bart Bekker willen iets moois maken van de Kweikersdag op 10 oktober.
Foto Bollen Philippe Liesenborghs en Bart Bekker willen iets moois maken van de Kweikersdag op 10 oktober.
De Potteriewijk staat op woensdag 10 oktober in het teken van de Kweikersdag, en daar horen enkele verkeersmaatregelen bij. 

Van dinsdag 9 tot en met woensdag 10 oktober zal in de Bostsestraat een parkeerverbod gelden. Op woensdag 10 oktober zal het tussen 8 uur en 24 uur ook niet toegestaan zijn om te parkeren in de Groenstraat, tussen de Moespikvest en de Potterijstraat. Van 20 tot 22 uur wordt dit deel eveneens verkeersvrij gemaakt.

Het Mulkdellepad, tussen Wulmersumsesteenweg en Novicedreef, wordt dan weer verkeersvrij gemaakt van 18.30 uur tot 20.30 uur. Van 8 uur tot 24 uur mag je ook niet parkeren of rijden in de Potterijstraat (tussen Groenstraat en Bostsestraat), Bostsestraat (tussen Potterijstraat en de ring), Torsinweg, Novicedreef, Groot Begijnhof en Berg van Leningstraat.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.