Tweede editie laatavondshopping draait rond fashion

Marijke Tritsmans van de communicatiedienst, schepen Dewolfs, schepen Bergé, Davinia Wautraets van de dienst Lokale Economie en Barbara Ervard (Kwixx).
Foto Vanessa Dekeyzer Marijke Tritsmans van de communicatiedienst, schepen Dewolfs, schepen Bergé, Davinia Wautraets van de dienst Lokale Economie en Barbara Ervard (Kwixx).
Elke eerste vrijdag van de maand kan je avondshoppen in Tienen. Morgen vindt de tweede editie plaats met als thema ‘shopping’. De winkels houden de deuren open tot 20 uur. 

Handelaarsorganisatie KWIXX blikt tevreden terug op de eerste editie van de laatavondshopping op 7 september. “De klanten waren enthousiast en het initiatief kon op veel bijval van de handelaars rekenen”, klinkt het. Op dus naar de tweede editie. “Fashion staat dit keer centraal, want dit weekend is het immers ook fashionweekend in onze stad”, zegt voorzitter van Kwixx Barbara Evrard. “De winkels zijn dus ook open van 14 tot 18 uur.”

Wie shopt in Tienen, maakt kans op 40 waardebonnen van 50 euro. Verder worden er 250 goodiebags weggegeven. Inschrijven hiervoor kan via www.kwixx.be.

Dankzij de stad Tienen kan er morgen gratis geparkeerd worden op de betaalparkings. Extra parking wordt voorzien aan de VIA in de Waaibergstraat en het PISO in de Alexianenweg. Voor de fietsers is er een overdekte fietsenstalling in de Nieuwstraat. Wel opletten: in de blauwe zones dient nog wel een parkeerschijf gebruikt te worden. Dit bleek in het verleden niet altijd duidelijk voor iedereen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.