Toppers voor cultuurseizoen 2019 – 2020

Het team van CC De Kruisboog stelt de culturele programmatie voor
HCH Het team van CC De Kruisboog stelt de culturele programmatie voor
In de Manège werd het cultuurseizoen 2019-2020 van CC De Kruisboog voorgesteld. Men mag zich verwachten aan een pleiade van muzikaal talent, een ruim aanbod aan theaterproducties, leuke comedyacts, en meeslepende familie en schoolvoorstellingen. De familieprogrammatie start op woensdag 25 september, de avondprogrammatie op zaterdag 28 september.

Op het muzikale programma staan gevestigde waarden van het Nederlandstalige lied als Willem Vermandere, Johan Verminnen, Bart Herman, Kommil Foo en Slagerij Vanderstukken. Daarnaast is er ook aandacht voor klassiek, jazz en folk. Voor de gulle lach wordt gerekend op William Boeva, Steven Van Herreweghe, Joost Van Hyfte, Erhan Demirci, Bert Gabriëls, Kamagurka & Herr Selle, e.a. Op theatervlak worden grootheden als Chris Lomme, Warre Borgmans en Herbert Flack op het podium verwacht en komen er nieuwe producties van Loge 10, Echt Antwaarps Teater, Sven De Ridder Company, de Komedie Compagnie, het Prethuis en vele anderen. Kinderen met hun ouders en grootouders zijn welkom voor muzikale voorstellingen en familievoorstellingen. Er komen ook lezingen waarin dieper wordt ingegaan op thema’s als de klimaatverandering met Nic Balthazar, gezonde voeding met Steffi Vertriest, en sport met Lucien Van Impe. Op dit ogenblik worden nog werken uitgevoerd aan de theaterzaal van CC De Kruisboog om de energiezuinigheid en het comfort op te drijven. Voor de volledige programmatie: 016/80.56.96, dekruisboog@tienen.be, of www.dekruisboog.be




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.