Tiense Strijkers sluiten Mozartweek af met muzikale hommage

De Tiense Strijkers en de strijkers van ART brengen op vrijdag 5 oktober in de Heilig Hartkerk in Tienen een muzikale hommage aan de jonge Mozart.
De Tiense Strijkers.
RV De Tiense Strijkers.

De jonge Mozart bracht 255 jaar geleden een bezoek aan Tienen, en overnachtte er ook. Dat kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Enkele handelaars, de Academie Regio Tienen, Tiense Strijkers en enkele culturele organisaties sloegen de handen in elkaar voor een heuse Mozartweek. 

Om die week af te sluiten, brengen de Tiense Strijkers samen met de leerlingen van de strijkensembles van ART een hulde aan Mozart en zijn tijdgenoten. Het zestigkoppige strijkorkest staat onder leiding van Jean-Jacques Machiels, Karl Stroobants en Ronny Roofthooft. Een ticket kost 7 euro. Meer informatie via www.tiensestrijkers.be of aan de loketten van de Kruisboog. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.