Tienen Fietst op zondag 25 augustus

Een van de vorige edities van Tienen Fietst.
Bollen Een van de vorige edities van Tienen Fietst.
Rustig fietsen op je eigen tempo langs landelijke en verkeersarme wegen, dat is wat ‘Tienen Fietst’ op zondag 25 augustus in petto heeft. Laat je verrassen door de mooie natuur en trek eropuit met het gezin, de wielervrienden of gewoon in je eentje.

Snelle benen, korte benen, gespierde benen, rustig-aan-benen... Tijdens Tienen Fietst zijn er mooie bewegwijzerde routes voor iedereen. Het ‘Gezinsfietstochtje’ is een bewegwijzerd toertje van 25 km dat je langs rustige wegen en prachtige landschappen leidt. Een aanrader voor gelegenheidsfietsers en gezinnen met kinderen.

‘De Gulden Middenweg’ is er voor de nieuwsgierigen onder ons. Ontdek nieuwe plekjes en fiets 40 km tot net over de grens met Sint-Truiden, langs golvende landschappen langs de ‘ijzeren weg’.

Tijdens de ‘Koninginnenrit’ van 65 km liggen er enkele hellingen op de loer. Ideaal voor geoefende wieler- of dagjestoeristen. Het keerpunt ligt in Sint-Truiden met een passage langs de achterkant van ’t Speelhof.

Praktisch

Start- en aankomstplaats van al dat fietsplezier is het Vianderdomein in Tienen. Deelnemers kunnen vrij vertrekken tussen 8.30 uur en 14.30 uur. Inschrijven kan ter plaatse en kost 2,50 euro (drankje, routebeschrijving en ongevallenverzekering inbegrepen). Kinderen jonger dan 12 jaar nemen gratis deel (zonder drankje).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.