Tien lijsttrekkers nemen het tegen mekaar op in een debat

De lijsttrekkers zullen het tegen mekaar opnemen.
RV De lijsttrekkers zullen het tegen mekaar opnemen.
Op zaterdag 6 oktober organiseert stadsblog TienenTroef in samenwerking met CC De Kruisboog, 'Het Laatste Woord', een interactief lijsttrekkersdebat waarin de aanwezige Tienenaars hun meest prangende vragen kunnen voorleggen aan alle 10 kandidaat-burgemeesters van Tienen. TienenTroef wist exclusief alle lijsttrekkers te verzamelen voor deze cruciale debatavond op één week van de verkiezingen.

"Bij ons is het woord aan de kiezers", klinkt het. "De Tienenaars zelf bepalen waarover de lijsttrekkers hun beleidsvisie moeten verduidelijken. Sinds een aantal weken kunnen alle inwoners van de stad hun vragen op lijsten via de sociale media van TienenTroef. Binnen een 10-tal thema’s worden de grootste prioriteiten van de Tienenaars verzameld. Op de avond van het debat zal een deel van de doorgegeven vragen live worden voorgelegd aan het panel van lijsttrekkers door de inwoners van de stad zelf."

Het debat wordt in goede banen geleid door professor doctor Ellen Claes, van het departement Politicologie van de faculteit Sociale Wetenschappen van de KUL. Iedereen is welkom om 20 uur in CC De Kruisboog.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.