Studiegeno(o)t zoekt jonge vrijwilligers

De jeugddienst van Tienen is op zoek naar gemotiveerde jongeren van het 5de en 6de jaar middelbaar om een handje te helpen in de naschoolse kinderopvang. Met het project ‘Studiegeno(o)t’ wil de stad verder bouwen aan een kwalitatieve voor- en naschoolse kinderopvang in de Tiense scholen.Door middel van het project Studiegeno(o)t maakt de stad  werk van een leuke en kwalitatieve kinderopvang. De jongeren worden o.a. ingezet voor begeleiding bij het maken van huiswerk, voorleessessies, spelletjes spelen met de kinderen enzovoorts. Zij krijgen hiervoor een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per uur.

Op woensdag 17 oktober ’18 om 12.30 uur organiseert de jeugddienst een infonamiddag over dit project in het Vrijetijdscentrum aan het Sint-Jorisplein 20. Inschrijven is nodig, dit kan tot en met dinsdag 16 oktober via een mailtje naar : jeugddienst@tienen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.