Stad zoekt verenigingen voor uitbating van de Heldenbar

Heldenland opent op 12 mei feestelijk weer de deuren.
Kristien Bollen Heldenland opent op 12 mei feestelijk weer de deuren.
Op zondag 12 mei zal Heldenland uit zijn winterslaap ontwaken met een groot openingsfeest. Voor de uitbating van de Heldenbar gaat de stad net als vorig jaar op zoek naar geïnteresseerde verenigingen. De uitbating loopt van maandag 13 mei tot en met maandag 15 september.

“Verenigingen kunnen per week verantwoordelijk zijn voor de Heldenbar, die minstens geopend moet zijn op woensdag, zaterdag en zondag, telkens van 13 tot 18 uur. Meer dagen en extra uren uitbaten kan ook”, zegt schepen van Vrije Tijd, Wim Bergé (CD&V). “De stad Tienen zorgt voor de infrastructuur, drank en versnaperingen. De verenigingen dienen enkel te zorgen voor wisselgeld en voldoende vrijwilligers om de uitbating tot een goed einde te brengen.”

Tiense verenigingen kunnen zich kandidaat stellen vanaf woensdag 3 april om 18 uur tot en met dinsdag 23 april via het webformulier www.tienen.be/heldenbar-inschrijving. Bij het beoordelen van de aanvragen, wordt er rekening gehouden met het aanbod aan activiteiten, extra data en uren waarop de Heldenbar zal worden uitgebaat, datum van indienen, opbrengst voor een goed doel en sponsors. Op donderdag 2 mei krijgen de kandidaten definitief bevestiging van deelname. Het reglement en de uitgebreide info kan nagelezen worden op www.tienen.be/heldenbar.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.