Exclusief voor abonnees

Stad en handelaars in de clinch over afbakening handelskern

“Het studiebureau heeft met een passer gewoon een cirkel rond de Grote Markt getrokken en bepaald dat dit de handelskern moet zijn”

Christophe Hendrickx : “Volgens de studie hoort het bovenste gedeelte van de Leuvensestraat niet tot die handelskern. Laat dat nu net het gedeelte zijn waar recent nog enkele handelszaken de deuren openden.”
Bollen Christophe Hendrickx : “Volgens de studie hoort het bovenste gedeelte van de Leuvensestraat niet tot die handelskern. Laat dat nu net het gedeelte zijn waar recent nog enkele handelszaken de deuren openden.”
“Het is de smeekbede van alle handelaars om de Leuvensestraat niet in twee te delen en het bovenste deel uit de handelskern te zwieren”, dat zei een kordaat raadslid Christophe Hendrickx (Tienen Vooruit!), zelf handelaar in de Leuvensestraat, donderdagavond op de gemeenteraad. Het debat rond de afbakening van de handelskern laaide hoog op. Die studie is al een tijdje afgerond, maar stad en handelaars geraken het niet eens over het resultaat ervan.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nuReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.