Spinningmarathon levert mooi bedrag op voor GS4Hope

De deelnemers zetten zich graag in het zweet voor het goede doel.
vanessa dekeyzer De deelnemers zetten zich graag in het zweet voor het goede doel.
Er werd wat afgezweet zaterdag in sportcentrum Grand Slam. Vier uur lang moesten zoveel mogelijk van de 40 spinningfietsen bemand worden, want van elk uur spinning ging de opbrengst naar GS4Hope. 

Met dat project neemt fietsclub GS Bikers sinds 2016 deel aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker, eerst met één ploeg, daarna met twee enthousiaste teams. Om ook volgend jaar met deze delegatie aan de start te kunnen komen, moet eerst 11.000 euro ingezameld worden. “We plannen nog een spaghetti-en croqueavond in het voorjaar en hopen op zoveel mogelijk vrijwillige sponsoring. En dan is er nog onze gekende spinningmarathon”, zegt Danny Vancauthem. 

En die kende succes. “De 40 spinningfietsen waren praktisch elk uur volzet”, zegt een tevreden Danny. “We bedanken nog graag lesgevers Jean-Paul Dekeyzer, Maureen Meirens, Els Van Calster en Gunther Joris en Kristof Geeraerts van Grand Slam om dit initiatief mee te doen slagen. De cheque van maar liefst 2.230 euro is absoluut welgekomen.” 

Wil je GS4Hope ook steunen? Surf dan zeker naar de website www.gs4hope.be, waarop alle info terug te vinden is.

Danny Vancauthem kreeg een mooie cheque overhandigd door Kristof Geeraerts.
vanessa dekeyzer Danny Vancauthem kreeg een mooie cheque overhandigd door Kristof Geeraerts.
Aan de spinningmarathon werd ook een snoepverkoop gekoppeld.
vanessa dekeyzer Aan de spinningmarathon werd ook een snoepverkoop gekoppeld.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.