Skeelers van RSC Tienen halen medailles op Sugar Cup

De leden van RSC Tienen en hun hoofdtrainster Wendy Vallons op het podium.
repro Bollen De leden van RSC Tienen en hun hoofdtrainster Wendy Vallons op het podium.

Een 80-tal deelnemers, ook uit het buitenland, gaven het beste van zichzelf tijdens de succesvolle Sugar Cup. Zowel bij de pupillen jongens als meisjes was de gastclub (RSC Tienen) aan zet. Bij de meisjes werd Elise Bergé eerste, bij de jongens was Lenn Kusters de beste. Lukas Reynaerts reed  naar een vijfde stek en bij de pupillen meisjes behaalde Lien Hoelbeek de 3de plaats, net voor haar ploeggenote Amélie Ignoul. Bij de scholieren eindigde de Tiense Lotte Hoelbeek  op een mooie 5de plaats en Vik Reynaerts op een verdienstelijke tweede plaats. Bram Janssens werd zevende. Ploeggenoot Lowie Dekens kon maar deelnemen aan 1 wedstrijddag, waardoor hij achteraan werd geklasseerd. De Cadetten jongens maakten er een spannende strijd van tussen Laurens Bergé en Siebe Suttels. Uiteindelijk behaalde Laurens de eerste plaats. Jarne Massuit van RSC Tienen werd knap zevende en debutant Lukas Vanherck negende. 

Na de wedstrijden volgde een rollerparade door het centrum van de stad Tienen. En 50-tal mensen op wieltjes, waarvan enkele competitieleden van Tienen en Wilrijk ‘rolden’ acht km door de stad. “Het was een leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar”, klinkt het.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.