SES VanderHave zet marathononderzoek in om concurrentieel te blijven

Suikerbietzaadbedrijf SESVanderHave onderzoekt augmented reality-mogelijkheden voor genetische analyse tijdens AE Hackaton
RV Suikerbietzaadbedrijf SESVanderHave onderzoekt augmented reality-mogelijkheden voor genetische analyse tijdens AE Hackaton

Een op de drie suikerbieten in de wereld komt uit een Tiense SESVanderHave-zaad. De lancering van nieuwe rassen met betere genetische eigenschappen elk jaar is van cruciaal belang om concurrentieel te blijven. Echter, het uitvoeren van genetische analyses is niet zonder uitdaging. Bladbemonstering is een zeer moeilijke, nauwkeurige en gevaarlijke baan. 

En dus is SESVanderHave sinds gisterochtend samen met het Leuvens consultancybedrijf AE op zoek naar de ‘augmented reality-mogelijkheden’ voor genetische analyse van het suikerbietenzaad. Gedurende maar liefst 36 uur zoeken AE-consultants en bedrijven zoals SESVanderHave en Wolters Kluwer naar concrete oplossingen voor noden en uitdagingen waar hun klanten mee te maken hebben. Het thema van deze editie: See/d the Future. Dit jaar zetten ze in op de kracht van de nieuwste technologieën zoals virtual reality, artificial intelligence en augmented reality.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.