Scouts Bergrakkers viert 70-jarig bestaan

70 jaar Bergrakkers
RV 70 jaar Bergrakkers

Op 13 maart vieren de Bergrakkers hun zeventigste verjaardag. Dit uniek jubileum laten de scouts niet passeren zonder enige festiviteiten. “Op vrijdag 15 maart organiseren we een scoutsreüniecafé. Dit is uitsluitend open voor oud-leiding. De deuren openen omstreeks 19.30 en om klokslag 20 uur klinken we samen met de Moeze, de burgemeester en alle oud-leiding op onze verjaardag. Kom je in scoutsuniform, dan is je eerste drankje op onze kosten!" 

Op zaterdag 16 maart wordt 70 jaar Bergrakkers gevierd met alle leden. De dag start omstreeks 10.30 uur met een brunch op het Rakkersveld en het einde van de vergadering is voorzien rond 17 uur. “We sluiten het weekend zondag af met een viering in de St.-Germanuskerk om 10.30 uur. Leden zijn welkom op het Rakkersveld vanaf 9.30 uur om samen, in stoet, naar de mis te wandelen. Na de viering kan je een kijkje nemen in een uniek museum waar de geschiedenis van Scouts Bergrakkers centraal staat. Dit museum is vier zondagen lang te bezichtigen in de St.-Germanuskerk." 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.