Paalacrobaat Gilles Thiry blikt tevreden terug op Belgium’s Got Talent

Gilles Thiry met op de achtergrond zijn zoontje Basil.
Bollen Gilles Thiry met op de achtergrond zijn zoontje Basil.
Voor Gilles Thiry was het een bewogen jaar. Hij haalde de finale van Belgium’s Got Talent op VTM met zijn act als paalacrobaat en werd zo bekend in heel Vlaanderen. Zijn deelname heeft hem alvast geen windeieren gelegd. Zo lopen de boekingen vlot binnen.

“Ik zou zeker opnieuw meedoen, als ik de kans zou krijgen”, vertelt Gilles vanuit zijn thuishaven Bost. “Het heeft wel veel teweeg gebracht. Je wordt echt meegezogen in het programma. Voor mij was het steeds belangrijk dat ik mensen kon raken met mijn acts en dat is me denk ik wel gelukt.”

Vlak na het programma werd Gilles papa van Basil. “Ik geniet ervan met volle teugen. Dat maakt het jaar echt compleet.” Papa zijn vraagt ook wel heel wat tijd. “De trainingen zijn een beetje teruggeschroefd, maar in 2019 gaan we zeker aan nieuwe dingen  werken. Er staan volgend jaar ook heel wat optredens gepland. Ik kijk er al naar uit!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.